Остави го, той не знае какво иска!

Случвало ли ви се е да попаднете във връзка, в която отношенията никога не са сигурни?

Вярвате, че само вие двамата знаете какво се случва между Вас, но всъщност никой от двама ви не е наясно какво иска от другия и в какво точно се е забъркал.

Изгодни сте си. Удобно ви е. Дори и да не можете да се видите днес, не е фатално, защото не се искате толкова, че да сте обсебени от идеята един за друг. После един от двама ви хлътва първи и започва да изисква от своя партньор повече, от колкото той иска да даде, това ви подтиска и започват конфликтите.

Ако съществува наистина реална и зряла връзка, просто поговорете!

Най-добрият съвет, който можем да дадем, това е да прецените интелектуалното ниво на партньора си и да го предразположите към един приятелски, откровен разговор, в който да разкриете картите на масата. Препоръчваме Ви да не избързвате преди да сте преценили човека срещу вас достатъчно добре.

Ако не искате да го обсъждате

Това също е вариант. Най-вече за страхливите. Какво толкова, ако признаеш чувствата си на някого ? В крайна сметка, най-лошото, което може да стане е да не отвърне.

Препоръчваме ви да обмислите добре този ход, преди да разкриете чувствата си, защото някои хора се плашат от обвързване.

Ако виждате, че отстрещният не проявява интерес

Понякога е по-добре да запазим приятелските и сексуалните взаимоотношения като просто замълчим и не разваляме всичко хубаво. Този вариант не е особено дълготраен, освен ако предварително не сте се договорили за условията на вашата връзка.

Препоръчваме ви да не навлизате прекалено на дълбоко в такива отношения, защото често те се оказват едни от най-болезнените.