Отговори на тези 3 въпроса и ще разбереш дали си преживяла бившия си

Да бъдете зарязани от предполагаемата си сродна душа е болезнено. Гордостта ви е наранена, но се опитвате да покажете на всички, че не ви пука и можете да се съвземете много бързо, но можете ли?

Уреждате си среща с някого, който харесвате (всъщност не е задължително), впускате се в нова връзка и живеете на пълни обороти, защото можете и защото не може да сте по-долу от бившия. Преди всичко това обаче си задайте тези няколко въпроса, за да сте сигурни, че наистина сте оставили всичко зад гърба си и това е едно ново начало:

1. Бихте ли били заинтригувани от този човек при други обстоятелства

Току що сте се оттървали от токсична връзка и изведнъж срещате мил, симпатичен човек, който ви приковава вниманието, но щеше ли да е така, ако обстоятелствата бяха други? В повечето случаи наистина сме готови да се хвърлим на първия срещнат, който да помогне поне малко на разбитото ни сърце да забие отново и нещата, разбира се свършват зле. Уверете се, че напълно сте преживели старата любов преди да се впускате в нова, в противен случай ще има някой наранен.

2. Какво ви мотивира да сте с този човек?

Страхът да не останете сама, отмъщението и това да не сте по-назад от бившия си не са правилните мотиви. Ако сте с някого, трябва да бъдете, защото се наслаждавате на компанията му, защото ви привлича, защото наистина желаете това. Гневът, страхът, наранената гордост нямат място във вашите взаимоотношения.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

3. Какво чувствате, когато мислите за бившия си?

Липсва ли ви или го ненавиждате? Бихте ли се върнали при него или ще го зашлевите в лицето, ако отново го видите? Каквото и да е, ако ви причинява болка значи все още не сте готови за нова връзка и само ще нараните новия човек до себе си. Какъв е правилният отговор ли? Ами безразличие, не ви интересува какво прави или с кого, но наистина, а не просто защото наранената ви гордост казва „не ми пука“, но вътрешно ви се иска да изпържите сърцето си на тиган.