Отново нагласено- Тото печели след уговорка

Остават само два дни до финала на „Вип Брадър„, а по стара традиция в българския шоубизнес, победителят вече е ясен. Тото от група „СкандаУ“ ще спечели шоуто в петък след уговорка.

Рапърът се разбрал да вземе по-малко пари, но образът му да бъде максимално лансиран до края, така че да направи групата си известна.

От самото начало на шоуто направи впечатление видимото налагане на образа на иначе не особено интересния в предаването и неизвестен навън – Тото.

Той беше избран в четворката, с права да посочат директно номинирани, по-късно отново от всички съквартиранти именно Тото бе избран за главно действащо лице в разпознаването на близначките Алекс и Влади.

Беше избран и за главна роля в индийския сериал, като дори изпя кавър на своята песен „Replay“ в самия сериал.

И докато във всеки друг сезон скучните съквартиранти не се лансират в коментарите по време на лайв излъчванията така, както интересните образи, които изнасят шоуто на гърба си, то в този сезон от самото начало Тото бе определян като идол и финалист.

Интересен е фактът, че тези определения започнаха далеч преди скандалите на рапъра с шеф Петров, които го вкараха в ефирното време.

Именно непрекъснатото лансиране от Ники Кънчев към рапъра явно предизвика Тото да се самозабрави до такава степен, която не се очакваше от иначе мълчаливият в началото съквартирант.

Певецът изтъкна многократно колко велик рапър е, колко е успешна групата му и дори, че изкарва 15 000 лв на месец. Високото самочувствие озадачи зрителите, които до този момент знаят един единствен хит на групата.

Явно продуцентите усетили на време как Тото остава далеч на заден план в сравнение със скандалджиите шеф Петров, Мегз и Джулиана, както ишоуменът Дани Петканов – така седмица преди финала рапърът от нищото избухна срещу шеф Петров и влезе в многобройни забавни монолози насочени към камерите.

Тези игри, обаче не са нищо ново под слънцето за българския зрител.