Пайнер без церемония за връчването на наградите! Замесиха в интрига Андреа и Камелия+ още РАЗКРИТИЯ!

Всяка година около церемонията за връчване на годишните награди на „Планета“ се завъртат хиляди интриги, слухове и клюки. И през 2017-а няма изключение от това правило.

Наш читател разсъждава върху коментарите във форумите и споделя доста интересни свои наблюдения около едно от най-обсъжданите събития в чалга бранша. Ето какво ни пише той:

„Какво мислите? Каква е според вас причината да няма награди в най-голямата музикална компания у нас?! Дали не е заради група изпълнители? Дали вече компанията не е това, което беше? Напускането на Оцко, Андреа и Камелия ли е причината, или интервюто на Галена? А има и други предположения, които да обсъдим.

Според коментарите във форуми, една от причините така грандоманските награди да се превърнат в анкета, е че всичко се представя по различен начин. Да започнем с публиката. Винаги се преувеличава броят и. Винаги. Преувеличава се с аплодисментите при монтажа. Подсилват се, а на моменти се слагат изкуствени.

Поп фолк жанра става много еднакъв с останалите водещи музикални жанрове. Почти не може да се различи вече нищо. Всеки държи на комерсиалното. Няма лошо, но изпълнителите загубиха идентичността си. И какво се получава?! От години почти няма песен, за която да се сетим. Всичко е така наречените „моментни хитове“. За два – три месеца и се забравя.

Може би пък причината се крие в Оцко, Андреа, Камелия или Галена?! Тук вече, върлите фенове на фолка се обединяват с общо мнение. Да започнем с Оцко. Оцко + Пайнер беше много печеливша комбинация. Хората се радваха. Изпълнителите също. Имаше изпълнители с дългогодишна кариера, но се откроиха като име и се наложиха в клубовете именно заради Оцко. Като цяло, времето ще покаже дали Hit Mix Music и Payner могат да бъдат конкуренция.. Да се върнем на темата.

Може би причината е липсата на Андреа? Твърде вероятно. Андреа беше единствената, която правеше шоу. Да бе хора, шоу, в пълният смисъл на думата. Имаше хореография, сценично облекло, на каквото други се осмелиха да залагат след нея.

Камелия пък беше единствената, която се възмущаваше на наградите и се чудеше на какъв принцип се дават. Тя смело коментираше темата и засягаше проблемите на жанра. Уви, никой не я чу. Но за добро или лошо се оказа права. Многомилионно гледани песни, а никой не танцува на тях. Разказваше за цялата грешка на бизнеса. За изчезването на концертите и турнетата и старта на клубните участия. Няма лошо, но според нея това ще даде един сериозен рестарт на жанра.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Галена също е един от най-харесваните изпълнители и много хора няма да отидат вече на тази церемония заради нея. Да, тя наскоро хвърли бомбата.. Всъщност две бомби. За края на отношенията и с Преслава, както и за това че вече няма да иде на тези награди. Никога..

Когато се обединят феновете на композициите на Оцко, на шоуто на Андреа, на живите изпълнения на Камелия както и на дивата Галена.. Става маса. За съжаление тази маса липсва.

Какво мислите вие? Излизат статии през ден или два, все с нови и нови информации. Че певиците вече не се понасят, че наградите се плащат, че се обмисля напускането им от тази фирма и т.н.. Просто ми е любопитно мнението на вас, феновете на жанра, какво мислите? Защо тези пищни награди се сведоха само до анкета?“.