Пълна излагация! Лепа Брена прецакана в „Капките“

Обещанията сръбската мегазвезда да бъде част от журито в шоуто „Като две капки вода“ в понеделник вечер не се осъществиха. Брена не само не седна сред оценителите в шоуто, а дори не й беше дадена думата нито веднъж по време тричасовото предаване.

„Как може такава излагация? Да е специален гост, а Зуека и Рачков нито веднъж да не й дадат микрофона?“ – беснеят в мрежата недоволни зрителите, докато други предположиха, че певицата сама е пожелала да не се включва като коментатор.

Въпреки че не обели и дума, блондинката искрено се забавляваше на шоуто. Участниците предизвикаха истински фурор с образите, които трябваше да изиграят.

Рокаджията Фънки се порадва на прелестите на фолкдивата Деси Слава. Деси влезе в ролята на звездата Шакира, но въпреки оскъдната рокля и впечатляващите с големината си прелести, които специално развъртя за Фънки, получи най-малко точки от журито.

Почитателите на футболиста Ваня Джаферович обявиха външния му вид като безумен. Блондинът влезе в ролята на Люси Дяковска, но по-наблюдателните стигнаха до извода, че мяза повече на Карът Топ – прочут американски комик, известен с прозвището си Човека Морков.

Победителят Миро в ролята на Роси Кирилова дари наградата от 1000 лв. за 3-годишно болно детенце.

Източник: ХотАрена