Парадокс: Мария се откупи с 3000 лв. да не върти ханш

Притеснява се какво ще види дъщеря й, а не че е в шоуто.

Фолкпевицата Мария отказа да участва в мисия на VIP Brother, която бе благотворителна, но в крайна сметка остана загадка. Единственото ясно бе, че трябва да се танцува и да се върти ханша.

Тя за пореден път обяви, че е дама и има достойнство и реши да се откупи като за целта дари за благотворителната кампания 3000 лв. Нейното решение бе доста дискутирано, а по-голяма част от коментаторите стигнаха до мнението, че е проявила суета. Кристина Патрашкова обяви, че показното вадене на пари е парвенющина, като в защита на Мария застанаха Емануела и Миглена Ангелова.

Големият парадокс беше обяснението на самата Мария. В изповедалнята тя обясни, че като една дама и най-вече родител, не иска да се излага в игри, тъй като дъщеря й най-вероятно е пред телевизора. Не стана ясно защо след като толкова мисли какво ще види детето й въобще участва в такова шоу. Коментаторите също отбелязаха, че профилите й във социалните мрежи са далеч по-притеснителни за едно дете от една игра в шоуто. А и работата й всекидневно включва въртене на ханш, дъщеря й няма как да не е видяла и как се върти в оскъдни дрехи около клиенти и музиканти в заведения.

Феновете на шоуто пък се запитаха как не се притеснява за дъщеря си като говори за анални жлези и докато се дупи с прозрачен бял бански, но в крайна сметка няма как да получат отговори.

Така или иначе Големият брат прие нейната сделка и взе трите бона за каузата си. Сашка Васева дари същата сума и също не участва в играта.

По-рано пък избухна грозен скандал между шеф Петров и журналиста Антон Стефанов. Последният се смееше докато готвачът правеше някаква презентация на салата „Снежанка“, след което се нахвърли върху Стефанов, че го е унижил, бил цар на плъховете… Най-грозното пък беше нападката, че на погребението му нямало да дойдат и трима човека, защото не бил читав човек. Стефанов се опита да му се извини и вместо да проведат мъжки разговор дори му падна на колене. Напрежението между двамата обаче си остана.

Снощи бяха и първите елиминации. Зрителите дадоха най-нисък вот за близначката Влади, която по сюжет, който сме гледали в няколко предавания не напусна, а бе заключена в склада на шоуто. И ще има мисията да се сменя с близначката си без другите да се усетят. Ако задачата бъде изпълнена те ще имат имунитет, а ако ги разпознаят ще напуснат предаването и двете.