Първата брачна нощ на Дани Петканов и Алекс се оказа трънлива

Дани Петканов направи вещо немислимо на Алекс Богданска. След пищната церемония и многото забавления със съквартирантите и ВИП Брадър, младоженците се усамотиха в спалнята на Енджи Касабие.

И тогава стана страшно. Новоизлюпеният съпруг на манекенката я упрекна, че си ляга до него със….сутиен.

Дани Петканов
„Аз така съм свикнала”, измънка красивата благоевградчанка. Но на Лудия репортер не му хареса обяснението и направи всичко възможно тя да го свали. Но не по най-романтичния начин. След това Алекс каза на Дани, че е изморена от многото емоции и иска да се гушнат, за да заспят.

Това пък не се хареса на репортера. Той буквално изръмжа и като ранен звяр започна да обикаля в клетката, имай предвид стаята на ливанската принцеса. Не го умилостивиха думите на съпругата му, че е разстроена заради отношението на родителите си, нито че се намират пред окото на камерите.

Дани Петканов се скъса да повтаря, като лунатик, че това и първата им брачна нощ и втора няма да имат. Затова е крайно наложително да правят секс.

„Ти не искаш сега да ме приласкаеш, какво ще стане после? Пак ли ще ми сложиш рога с друг”, грубо я парира мъжа й. След тази атака на Алекс Богданска не й остана нищо друго, освен да се съобрази с напиращия мерак на мъжа си. Видяла, че положението става напечено и Дани няма намерение да отстъпи, тя направи компромис.

Първо се съгласи да й свали сутиена. После го последва в банята.

А скоро зад затворената врата на банята се чуваха леки стенания. Вероятно Дани Петканов си постигна своето. Защото на сутринта цъфна пред оставалите с 24-каратова усмивка. И показа кой ще е петела в дома им.

източник: kliuki.ws