Първата съпруга на Радев си смени името

Бившата съпруга на новия президент ген. Румен Радев – Гинка, смени фамилията си. Атрактивната банкерка реши да върне моминското си име, след като настоящата съпруга на държавния глава прие фамилията му.

Веднага щом двамата официално станаха семейство миналата година, Десислава Генчева прие официално фамилията Радева. Малко след като той бе избран за президент, тя използва пролуката между Коледа и Нова година, за да смени името си и в документите си за самоличност.

Очевидно първата съпруга на президента – Гинка Радева също е решила да започне на чисто и си е върнала моминското име – Кесякова.

Според запознати – първата „първа” дама окончателно искала да се откъсне от бившия си съпруг и да спре да стои в сянката му, пише „България днес“.

Нещо повече – тръгнаха слухове, че тя е сменила фамилията си, защото смята да се омъжва. Многократно е засичана пред банката, в която работи със свой колега, за когото се знае, че са в близки приятелски отношения.

Първата „първа” дама обаче няма такива планове, а се е посветила изцяло на семейството си, гласят последните новини по неин адрес.

Както е известно екссъпругата на президента има две деца от него – Дарина и Георги. Те учат заедно в известно столично училище и са под опеката на майка си.

Двамата не смятат да заживяват с генерал Радев и новата му съпруга във вила „Калина”, а майка им е категорична, че иска да имат нормален живот – без охрана, публичност и гардове от НСО.

Що се отнася до бившата съпруга на новия първи, макар двамата с Радев да не поддържат връзка и да не общуват и в социалните мрежи, тя поддържа отлични отношения с роднините му.

Близка е с бившата си зълва Лозана, а дъщеря й Дарина често излиза по заведения и купони с братовчедка си София.

По всичко изглежда, че новата първа двойка ще живее сама в резиденцията. Досега двамата живяха под наем в столичния квартал „Гео Милев” пише ХотАрена.