Първо в Gossips! Пълен списък на новите звезди, които влизат в „Биг брадър ол старс“! Очертава се яка скука! (Вижте)

Новата порция ВИПове ще се съберат под един покрив другата седмица, като сред участниците има такива, което вече са били в къщата, но и напълно нови физиономии.

Сред играчите в тазгодишното издание на шоуто ще са Моника Валериева, една руса застаряваща плеймейтка, Мариана Попова и гаджето й – актьорът Веселин Плачков, рапърът ДееФънкифолк певицата Дебора, Теодора Стефанова, Джино, Динко Вълев и Станимир Гъмов.

Изброените имена, отсега обричат новия сезон на предаването на провал. Скучни и втръснали, а и почти непознати лица ще тормозят зрителите на Нова, които ще гледат шоуто.

Фолкпевецът Константин също влиза в играта. Говори се, че продуцентите се съгласили да му броят 120 бона, а Коцето им гарантирал, че ще видят най-доброто от него – алкохолните запои, денонощните шеги и палавите намигвания към жените в къщата, пише България днес“.

Самозваният милионер и плейбой Джино Бианкалана се прибра от САЩ, за да може да се включи в предаването.

В къщата влиза и ловецът на бежанци Динко Вълев. За участието му в риалити формата се говори от седмици, но той индиректно го потвърди, пускайки видеоклипче от студиото, в което Алекс Сърчаджиева води дейли епизодите на шоуто.

Със сигурност в „Биг Брадър ол старс“ ще видим и фолкпевицата Дебора. Тя нашумя през последните месеци с признанията, че е била системно пребивана от приятеля. Изпълнителката е била изхвърляна на улицата и търпяла всевъзможни унижения, преди да се реши да сложи край на злополучната връзка.

Биг Брадър ол старс“ ще се проведе за пети път у нас, като очакванията са продължи около месец. Досега победители в точно този формат са били македонецът Никола Настески, Черната Златка, Тодор Славков и фолкпевицата ДесиСлава.