Пенсионираните плеймейтки забегнаха в чужбина, бягат от скандалния имидж! (Вижте с какво се занимават момичета на Плейбой)

Първото поколение родни плеймейтки днес са неузнаваеми, пише  HotArena.

Изгряли в зората на еротичния конкурс „Мис Плеймейт“ с голота и провокативно поведение, много красавици днес съжаляват за скандалния си имидж и всячески се опитват да избягат от него. Но някак не могат да отрекат, че именно на него дължат това, което са днес.

Тъй като няма професия „плеймейтка“, участничките и победителките в конкурса намериха своя начин да материализират славата, за да си подредят живота. Вижте как се справиха някои от тях.

От 2004г. у нас се провежда конкурса „Мис Плеймейт“. Всяка година има по 12 финалистки. А това прави сериозна бройка дами, драпащи за слава и дивиденти.

 Първата родна победителка е красавицата Мадлен Пенева. Надали някой днес си спомня за нея. Но на времето никоя нямаше съмнение, че именно тя е най-достойна за титлата. А днес Мадлен живее в чужбина и отдавна е загърбила скандалния имидж и родния светски живот.

Втората победителка Албена Петрова се яви на конкурса като танцуваща сервитьорка. Сле дконкурса не успя да направи кариера като модел, но реши да се преквалифицира в гримьорка. Сега красавицата е щастливо омъжена за чужденец от четири години.

През 2006г. 18-годишната Николета Лозанова печели титлата Мис Плеймейт. Именно тогава конкурсът добива истинска популярност у нас. А за бляскави път на красавицата след титлата няма какво да говорим. безспорно именно тя е най-успялата и известна победителка, на която всички останали завиждат!

Лозанова предаде щафетата на Златка Райкова. Русото изкушение сложи началото на „епохата на Златките“. Днес рядко се появява на светски събития и е загърбила голите снимки за сметка на фотосесии с модели от собствената й колекция. Успехът на Злати в последните години е безспорен. А нищо чудно скоро Райкова да ни изненада и с рокади в личен план!

Мис Плеймейт 2008г. Мария Цветкова победи на еротичната надпревара. Веднага след това животът така я завъртя, че се оказа бременна от милионерка Динко Динев и омъжена за него няколко месеца след конкурса.

Постигнала мечтата на голяма част от златотърсачките, бъдещето на красавицата не се разви точно по план и любовната й приказка стигна набързо до своя край. Все пак, този край бе подплатен с близо милион лева от развода, пише „Телеграф“.

През 2009г. дойде ред на втората Златка, Черната. Станала популярна с голите си снимки и провокативното поведение, Димитрова днес е майка и домакиня за пример.

Скандалните фотоси са в миналото, а на тяхно място са сладурски снимки с бебе Миро. Злати успя да се наложи като модел и не може да се оплаче от ангажименти. Но, ако иска, може и да не работи, защото си има богат мъж, който се разведе заради нея.

Наследничката на Черната Златка Дорис Дилова се оказа една от най-провалените плеймейтки. Тя определено нямаше визия за победа. Затова и си спечели титлата втори „Мис крокодил“ след Тоца.

Тогава палавата Дорис имаше връзка с влиятелен мъж, двойно по-голям от нея, който май се бе бръкнал, за да й плати победата. Но славата й трая прекалено кратко и инвестицията се оказа нерентабилна. Днес никой не си спомня за Дилова.

За разлика от нея, подгласничката й Евгения Ангелова случи в живота. Днес тя е позната кто Женя Джаферович, съпруга на чаровния футболист Ваня Джаферович.

Красавицата роди две деца игради все по-успешна кариера като гримьор. А за участието й в конкурса си спомнят малцина, защото днес имиджът й е коренно различен!

През 2011г. Мис Плеймейт стана ромката със завършен седми клас Меги Колева. Докато днес никой не си спомня за нея, третата на конкурса Моника Валериева е една от най-популярните плеймейтки и до днес.

Напоследък тя се прави на бизнес дама и продава гримове и изкуствени мигли. За разлика от други свои колежки, тя не се опитва да избяга от скандалния имидж, който явно й е от помощ.

На следващата година екстравагантната Силвия Бахати грабна титлата, но нищо не последва от това. След конкурса замина за Англия, защото я уличиха за компаньонка. А сега отново е на родна земя, но като омъжена жена.

Мис Плеймейт 2013 Елена Кучкова се прослави не само с победата, но и с дългата си връзка с политика Любо Бентлито. А след като той й би шута, красавицата изчезна вдън земя!

Наследницата й Виктория Ананиева също предизвика доста коментари дали е най-достойната за титлата през 2014г. Опитите й да се прави на провокативна някак не й отиваха.

А след годината като актуална плеймейтка си живее както преди – далеч от светския шум и сериозно обвързана.

Ася Капчикова пък е тоталната й противоположност. Омаяла набързо Криско, тя се превърна ведна от най-известните победителки. Тя също прави опити да се подвизава като дизайнер, но засега доста плахи. Последната Мис Плеймейт Маги Бадер пък сякаш залезе преди да е успяла да изгрее