Певица или порно актриса? Гинеколог платил на Преслава за интимни страсти /14+/

Фолк фурията Преслава е правила секс с известен роден гинеколог за пари. Тя е прибрала 5000 лева за да му се отдаде в леглото. За това споделя пред известен таблоид здравния специалист, но умишлено не разкрива името си. Същият решава да организира кампания за профилактични прегледи.

Неслучайно се спрял на Преслава заради популярността й. Направил нужните стиковки и се свързал със сексапилната певица за да стане тя рекламно лице и да агитира младите дами да се преглеждат за рак на маточината шийка. По възможност разбира се при въпросния гинеколог. Оказало се, че той трябва да извади 5000 лева за фотосесия към рекламни материали.

Преценява, че усилията и средствата си струват. Платил си по надлежния ред, подписали договора, срещнали се лично, за да уточнят кога и къде ще бъдат направени снимките. Както и какви ще са посланията към дамите по този начин. Гинекологът хванал бика за рогата и я поканил на вечеря и, която пък претърпява обрат и завършила в..кревата. До въпросната фотосесия така и не се стигнало. Защото гласовитата фолк дива заяввила на следващия ден, че тя реално била си изпълнила задълженията си по договора- с час прекаран заедно с доктора и друго продължение с него не желаела на този етап.

Той пък не оспорил, защото компанията явно му харесала. Нещо повече- имала завидни умения в прелюдията към секса. Факт е действително, че Преслава е изключително заета и вършила нещата делово и на момента. Не са тайни иначе нейните авантюри с богати господа. Колежките й пък цъкат с език, че тя заработва най- много от всички на сцената и извън нея.

Източник: uniconbg.com