Певицата Емилия изживява поредната зла участ в живота си!

Емилия още не може да си стъпи на краката след тежката загуба на доведения й син – Феди. Близки до певицата твърдят, че Емилия е изключително разтроена и това е върнало нейните паник атаки.

 

Тя толкова дълбоко преживява трагедията със сина на Жорж Башур, че не спира да плаче по цели дни и нощо. Макар да няма кръвна връзка с момчето, тя го била приела почти като свое дете и скърбяла като родна майка.

Емилия постоянно се упреквала за смъртта на малкия Феди. Също така вярвала във всевъзможни черни магии, суеверия и проклятия. 

Шокът от катастрофата, скръбта от загубата на момчето и тревожните мисли върнали паническите атаки, които преди години тормозеха Емилия. Тогава обаче певицата взимаше антидепресанти, за да се справи с проблема. 

Според слуховете обаче сега е бременна от Башур и хапчетата може да навредят на бебето. Затова се налага да се оправя без медикаменти.

Колеги на Емилия издадоха, че била тръгнала по психолози с надежда да й помогнат да си върне душевното състояние. Сеансите при тях съчетавала с посещения при врачки, гледачки и ходжи.

Емилия е убедена, че нещастието й се дължи на черна магия или проклятие – най-вероятно идващи от майката на бившия й мъж, Коко. Постоянно ръсела светена вода в дома си, носела амулети, ходела по църкви и се кръстела с повод и без повод. Това поведение много притеснявало близките й, особено Башур, който вече се чудел дали майката на бъдещото му дете не е психично болна. Психолозите обаче уверявали, че всичко е резултат от шока от катастрофата и след време нещата ще си дойдат на мястото. 

Певицата спря участията си и се говори, че сигурно ще мине поне година, докато се върне отново на работа. Смятала да спазва традиционния траур в подобни случаи – все едно е починало нейно собствено дете.

Ходела само в черно и не смеела да пее дори на дъщеричката си, която няма две годинки. Емилия е първата изпълнителка, на която в „Пайнер” позволяват да спре работа за неопределено време, при смърт на близък човек. До момента всичките й колежки са били длъжни да пеят при всякакви обстоятелства, освен ако не са в болница.