Певицата Ева призна: Целувахме се с Дани Петканов – страхотен мъж е!

Дани Петканов от „ВИП Брадър“ е имал връзка с тийн звездата Ева, преди да влезе в къщата, научи HotArena.

Тази новина обикаля родните медии. Единствено пред „Галерия“ Ева разкрива каква е истината.Певицата споделя, че това я питат нейните 50 000 последователи в социалните мрежи и яокуражават, че щом Дани излезе от шоуто отново ще бъде с нея, да не се отчайва, че той с еоженил за Алекс Богданска. Изпълнителката отрича този слух и е категорична, че от две години са приятели с Дани.

„Целувахме се по време на снимките на клипа „Дали“ , но никога не сме го правили в истинскияживот“, отсича Ева.

За клипа „Дали“ имало доста тежък и дълъг кастинг. „Предлагаха ми все по-млади момчета. Тогава се сетих за Дани., Исках да е човек, с когото да си подхождаме като двойка, и те го поканиха. Мисля, че с него се получи много добре, защото той е изключително артистичен, а трябваше да има и лек хумор“.

След като се запознали, Ева и Дани си станали близки. Той започнал да ходи на вечери в нейното семейство. Според Ева Алекс няма как да го ревнува от нея, тъй като Дани е искрен и чист.

В момента Ева няма мъж до себе си, след като е преживяла предателство от бившия си, който твърдял, че е моногамен.

„Пълна съм с положителна енергия, която ми помага да преживявам по-лесно всички по-неприятни ситуации в живота. И нямам търпение Дани да излезе от Къщата, чакаме го с цялото ми семейство.