Певицата Софи Маринова се страхува да не вкарат любимия й Гринго в затвора

Певицата Софи Маринова се страхува да не вкарат любимия й Гринго в затвора

Бургаският окръжен съд потвърди окончателно най-тежката мярка за неотклонение на гаджето на Софи Маринова – съобщава в. „Уикенд“.

Гринго остава за постоянно в ареста, задето със съучастника си Стефан Сливков от Сандански се опитал да рекетира за 50 бона бизнесмен от Айтос. За да оневини половинката на Софи Маринова, ортакът му промени показанията си, но Темида изобщо не се трогна – отбелязва изданието.

Ромската порле е много разочарована от решението на магистратите в Бургас.
„Очаквах мъжът ми да се върне вкъщи, а то какво излезе… Направиха го черна овца, изкараха го какъв ли не. Пуснете го бе, хора, пуснете го да си дойде при мен. Оперирана съм и трябва някой да се грижи за мен“ – проплака Софи Маринова.

Певицата е категорична, че ще се бори с всички сили за това Гринго да получи оправдателна присъда. Тя вече е наела двама адвокати, а се зарича да ангажира и цяла юридическа кантора, която да отърве любимия й от затвора.
„Ако трябва, ще си продам златото, но ще осигуря за Гринго най-добрите адвокати в Бургас, Варна, София и изобщо – в България“ – твърди Софи Маринова.

Според писанията Гринго рекетирал, за да спаси от финансов фалит любимата си. Тя имала големи кредити, които вече не можела да обслужва – твърди жълтата преса.

Софи подсигурява Гринго със скъпи адвокати
източник: kliuki.ws