Писмо до 42-годишното ми Аз, в навечерието на втората ми сватба

Красива зряла младоженке,

Виж се сега само пет години след като първият ти брак приключи. На 42 си и утре се омъжваш.

Измина цяла година откакто се запозна с този страхотен мъж на голф турнира. При срещата ви и двамата почувствахме тази мигновена химия, която отвори сърцата ви за пръв път след толкова време. След три месеца бяхте сгодени и сватбеното планиране отново започна.

Разбира се, ти си наясно, че имате различия.

Начинът ви на комуникация се различава много и въпреки, че това те притесняваше, химията помежду ви бе толкова силна и усещането, толкова приятно, че ти с лекота загърби този червен флаг по пътя.

С удоволствие ще планираш сватбата си; защото първата бе планирана от майка ти и по-скоро бе нейна отколкото твоя.

За съжаление Силви, толкова си фокусирана върху създаването на мечтаната сватба, че когато нещата не вървят по план и той ти предлага да преосмислите идеята ти си изцяло против.

g

Снимка: unsplash.com

Двамата се обичате и сексуалната химия помежду ви е силна, но ви липсва приятелство и както сама знаеш, това значи, че няма да успеете да се справите с проблемите заедно. Връзката Ви няма да израстне и да се развие. Ще се опиташ да поправиш това, което куца в брака ти, но така само ще го отблъснеш.

Но благодарение на дълбоката химия и любов помежду ви ще започнете семейни консултации, които ще ви оставят по-изтощени отвсякога.

g

Снимка: unsplash.com

Бракът ви ще е все по-напрегнат и на втората ви годишнина, ще го погледнеш в очите и ще кажеш „ако можех да ти подаря един подарък, то той щеше да е разговор, истински, искрен, който да може да реши проблемите ни“. А той ще ти отвърне „ако можех да ти дам подарък, то той щеше да е човек, който да те направи щастлива.“

g

Снимка: unsplash.com

Тези думи ще са началото на пътешествие към самата себе си, пътешествие на което ще разбереш защо предишните ти връзки са се провалили. Всичко, което ще научиш от него, ще ти помогне да изградиш връзката, която винаги си искала – тази която имаш в момента – в която си свързана с мъж, с когото ти е добре във всичко и на всички нива.

g

Снимка: unsplash.com

Ще видиш как тази връзка променя живота ти за добро и ще ти се иска да научиш други жени онлайн как да открият любовта. Когато тези жени ти пишат, ти ще разбереш кой са твоите грешки и респективно техните и ще бъдеш благодарна за това, което си научила.

С любов, Силви, 42 г.

Автор: Силвия Стаменова

източник: edna.bg