Плеймейтката Анджелина по-гореща от всякога! Заби милионер

Плеймейтката Анджелина се завърна по-гореща от всякога.

Красавицата си беше взела кратка почивка от светлините на прожекторите, но след като пребори паник атаките се завръща ударно. Припомняме ви, че близо 8 месеца отне на плеймейтката да остави паник атаките в миналото и да се върне към старото си аз. Самата тя казва, че се е справила с много спорт и разбира се, с помощта на любимия й човек. Все още Анджелина пази в тайна кой е мистериозният мъж до нея, но в средите усилено се шушука, че е забила един от най-богатите българи в чужбина.

Екзотичната красавица, която отскоро е в редиците на брюнетките, демонстрира супер висок стандарт на живот в социалните мрежи, в сравнение със свои колежки от модния бранш. Пред свои приятелки споделя: „Никога не съм се чувствала по-обичана и обгрижвана. Щастлива съм!“

Самата тя не крие, че се подвизава в един от най-луксозните затворени комплекси в столицата, а по снимките й в Инстаграм виждаме че и модния й вкус не остава назад – облича само световни топ марки.

Преди месеци Анджелина блесна за втори път на корицата на най-горещото мъжко списание Playboy, и това я направи една от най-желаните българки. Въпреки това тя не спира да пали мъжкото въображение с провокативни снимки в Инстаграм, където показва перфектно изваяно тяло в последните месеци.
Източник: hotarena.net