Плеймейтките обичат да го правят грубо, на яхти, в парка и да ги шамарят + още пикантни разкрития

Плеймейтките са опъвани в кревата най-често на задна прашка, признават те пред Телеграф.

Деси Димитрова по прякор Фотосесията обича да прави секс на места където могат да я хванат, а като най-нетрадиционното място до този момент посочи яхтата на бизнесмен.

Сексът на плажа или в тоалетната на луксозно заведение не представлява интерес за нея, защото отдавана се е наситила на подобен ти адреналин. Любимата й поза е задната, защото получавала най-много оргазми.

Тазгодишната кандидатка за титлата Плеймейт – Жанет Нейчева обича да го прави навсякъде и всякак. Най-щурото мястокъдето е правила секс е парка. Подобно на Деси и тя харесва задната. И в живота и в секса харесва грубите мъже. „Падам си по шамарите“, споделя Жанет.

Мис Джуки – Габриела Радославова сподели„Няма да издам любимата ми поза, това е интимно.Нертрадиционните места също остават в тайна, не защото нямам такива, за щото съм омъженажена“.

Елена Кучкова„Размерът има значение, който твърди друго е лицемер. Аз обичам да бъда изпълнена докрай от партньора си. За мен няма забранен секс. Позволявай всичко, за да ви е добре и на двамата. Отдавай всичко, не се прави на девица, каквато не си“, казва в едно от интервютата си Ели.

„Нямам любими места, стига да е с правилния мъж, всяка поза е добра“, казва Анна-Мария Чернева, която е участничка в конкурса Плеймейт тази година. Аз съм доста консервативна, винаги избирам леглото, когато става дума за секс. Нямам трикове, фен съм на традиционниясекс“, разказва чернокосата фурия и допълва, че се чувства на скромни места, което контрираизказванията, че търси богати и влиятелни мъже.

Конкурентката на Анна-Мария в конкурса Нора разкрива, че издържа дълго време без секс стига да уважава даден човек. Даная, също, участничка в тазгодишния конкурс, разкри, че няма тайни, а любимата й поза била да снима левия си профил. За Брита сексът е въпрос на усещане.„Никоя жена не го прави просто така – груб или не, действията са обвързани с емоция, а емоцията със спомени“, заключва мъдро Брита.

Източник: ХотАрена