Плевнелиев забил Деси Банова в Париж, крият се от 2 години

От няколко седмици бившият държавен глава Росен Плевнелиев и знойната синоптичка Деси Банова не крият връзката си и дори живеят под един покрив в тузарски апартамент в затворен жилищен комплекс.

Вестта за новата интимна другарка на Росен Плевнелиев идва само месец след като той публично оповести края на брака си с Юлияна. Според признанието на експрезидента той и съпругата му са разделени от близо година, но предпочели да не афишират официално края на брака си, тъй като в момента на раздялата Плевнелиев все още бил президент на Република България.


Синоптичката Деси Банова пък съвсем скоро също оповести, че се е разделила с бизнесмена Ивайло Граховски, с когото живя на съвместни начала близо 10 години и с когото има дъщеричка. Запознати с интимния живот на Росен Плевнелиев разкриват, че спорният политик върти нелегалната си любов със синоптичката от 2015 година и че двамата са съумели дълго време да прикрият авантюрата си.

„Плевнелиев се залюби със синоптичката малко след като узна за поредната изневяра на жена си Юлияна, която не се свенеше публично да му слага рога, докато той беше държавен глава.

Всъщност бракът между Росен и Юлияна беше изчерпан още преди той да встъпи в длъжност президент. Показателно е, че жена му демонстративно отказа да обитава държавната резиденция „Калина“ и публично се срещаше с мъже на обществени места“, коментират от обкръжението на Плевнелиев.

През зимата на 2012 година Юлияна бе заснета в интимна прегръдка със съдружника си Камен Станев, с когото бе сексуално близка дълго време. Връзката между президентската съпруга и ИТ специалиста продължи няколко месеца, а след това палавата президентша забърса друг млад мъж.

Именно системните изневери на Юлияна са подтикнали Росен Плевнелиев да потърси друга любов. Фатална за брака на президента се оказала трагедията от лятото на 2015 година, когато издъхна големият му син Филип.


„След смъртта на детето Росен и Юлияна се засипаха с обвинения кой е виновен да се стигне до тази ситуация и още тогава всички техни близки знаехме, че с този брак е свършено. Все пак двамата успяха да отложат развода си, докато изтече президентският мандат на Плевнелиев и Румен Радев застъпи на длъжност“, коментират приближени до бившия държавен глава.

Приятелки на Деси Банова от нюзрума на Нова тв пък свидетелстват, че тя е президентска любовница от есента на 2015 година покрай работата си като синоптик. „Деси се запозна с Плевнелиев покрай конференцията на ООН за климатичните промени.

Тогава тя направи документален филм за климатичните последствия върху природното и културното наследство на България и го представи в Париж, където бе командирована от телевизията. Любовта между двамата е пламнала в Париж“, твърдят колежки на знойната блондинка.

През ноември 2015 година Плевнелиев бе сред активните участници на 21-вата Конференция на страните – членки на ООн, в борбата срещу глобалното затопляне. Петдневният престой на президента обаче е белязан не толкова от 7-минутната му реч, колкото от началото на отношенията му със синоптичката на Деси Банова.

Месеци по-късно, когато вече е любовница на Плевнелиев, телевизионната фурия ще признае пред свои приятелки, че именно там са стартирали техните отношения, които обаче били консумирани малко по-късно. Ако се вярва на признанията на самата Деси Банова, направени пред колежки от Нова, тя се е отдала на държавния глава в средата на февруари 2016 година, когато и двамата били в София.

„Дълго време бяхме принудени да крием връзката си заради сложната обстановка – аз живеех с Ивайло, а Росен не можеше да обяви развода си със своята съпруга, тъй като бе президент. Между нас имаше силни чувства, които бяхме принудени да потискаме. След края на мандата му аз се разделих с мъжа си, а той със своята съпруга. И тогава, и сега осъзнаваме, че тази наша любов ще бъде приета нееднозначно от обществото. Истината е, че се обичаме и не можем един без друг“, разказва Деси.

Политикът и синоптичката вече живеят под един покрив, като Плевнелиев отглежда дъщеричката на Деси от връзката й с бизнесмена. Новата официална звездна двойка планира да се обвърже официално с брак, след като приключи процедурата по развода на Плевнелиеви.