"Под прикритие" докара актьорите до просешка тояга | Gossips.BG

„Под прикритие“ докара актьорите до просешка тояга

Куп актьори от „Под прикритие“ се оказаха без пукнат лев в джоба след финала на сериала, научиHotArena.

Мега успешният сериал се превърна в мащеха за част от участниците в проекта. Те вдигнаха изключително много акциите си по време на петте сезона, но след края на сериала палачинката се обърна. В момента повечето от тях са без работа и се чудят как да се издържат.

Един от тях е Кирил Ефремов или Тишо Близнака, както е по-познат. Той не успява да си намери сериозен ангажимент, а любовта към хазарта изсмука голяма част от спестяванията му. Киро сериозно глътнал вода по време на европейското. Безработният актьор се опарил дори на финала, когато заложил сериозна сума пари за европейска титла на Франция. Кристиано Роналдо и сие обаче объркаха сметките му и още повече го потопиха в тежки размисли за бъдещето.

Натам е отправил взор и Ивайло Захариев, който яко се измъчи в ролята на ченгето Мартин. Ивайло само допреди няколко месеца го раздаваше любимец на шефовете на БНТ и се уреждаше с ангажименти покрай телевизията-майка. Платиха му хонорар дори за да участва в клипа на Поли Генова за „Евровизия“. Само че с настъпването на жегата и лятната скука БНТ-то хлопна кепенци и спря издръжката на Ивайло. Което със сигурност е лоша новина за актьора и за неговите амбиции да осигурява всичко необходимо на жена си Марияна и на синовете си Филип и Дамян.

„Не съм се отказал от идеята си да се преместим с Марияна в чужбина. Унизително е положението да трепериш всеки месец дали ще събереш достатъчно пари, за да си платиш сметките. Едва ли скоро ще изкарат друг такъв проект като „Под прикритие“, а ние се нуждаем от постоянни доходи. Хонорарите в театрите са смешни, но ходя и се занимавам иначе съвсем ще го закъсаме“, абсолютно честен е Ивайло.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

В още по-неизгодна позиция от него е Мариан Вълев-Куката. Няма да е пресилено, ако се обобщи, че той и Захари Бахаров бяха големите звезди на криминалната поредица. И докато Захари удари кьоравото с влизането си в предаването на „Националната лотария“, то колегата му Вълев въобще не успя да оползотвори своята популярност.

И ето че сега суперпопулярният Вълев се чуди откъде да намери джобни, за да задоволи ежедневните си нужди. Напоследък се е изхитрил да взима по 2 бона от собствениците на заведения и барове само и само да се появява там и така да привлича клиентела. Лошото е, че няма достатъчно балами да вадят подобни пари за звездното присъствие на Куката. Ще трябва бързо да се ориентира към нови предизвикателства, за да не изпада в неловката ситуация да живее единствено и само от заеми, предават от Уикенд.

Източник: hotarena.net