Подлите номера на жените

Макар много малко жени да имат смелостта да си го признаят, истината е, че всяка манипулира! Едни са по-агресивни и арогантни, другите вадят душата с памук. Но резултатите са ясни –става това, което те искат. Няма да крием, че това е малко подло, но пък може би си е част от играта. Вижте кои са най-подлите номера на жените и да видим дали някоя дама ще посмее да признае, че прибягва до тях.

„Ти не ме обичаш!“

До болка позната фраза, нали? Всъщност мацката отлично знае, че я обичаш, но иска да я обичаш по начин, по който на нея и е изгоднозасега!

„Добре, но ако ти…“

Нека не си кривим душата, почти всяка от нас използва това ежедневно. Добре, ще направя това за теб, но и ти трябва да направиш нещо за мен. Наречете го търсене на баланс или изгода. Все едно. Малко са жените, а и мъжете, които са способни просто да дават без да очакват отплата.

„Аз съм Майка Тереза“

Ама ти не знаеше ли, че жена ти е светица? Винаги с добри намерения, винаги мисли първо за твоето добро… А ти, гадно, подло прасе такова все не си го разбрал?! Не се хващайте, пичове! Жените често го играем жертви. Защо? Ами защото го можем! 😉

И най-силната манипулация – плачът

Има дами, които могат да се разплачат, когато си поискат. И съответно не пропускат възможност да го направят, ако ще им донесе изгода. А пък мъжете, о, да, за повечето от тях разплакана жена е равно на пълен кошмар. Само че тази тактика има един недостатък – рано или късно, той ще се усети, че не може да си чак толкова чувствителна ревла. И тогава, просто не виждаме с какъв номер би могла да му минеш…