Появи се пикантна история за Петя Буюклиева

По време на снощния лайф на „Като две капки вода“ изплува доста пикантна новина от близкото минало за Петя Буюклиева. Оказа се, че шармантната певица е имала вземане-даване с естрадна легенда.

Тази интимна тайна излезе наяве по време на последния лайф на имитаторското шоу. Лично екслюбовникът на Буюклиева се разприказва и видимо я смути. Петя не можеше да си намери място от неудобство, вероятно я смути и присъствието на съпруга ѝ Тони в публиката.

Като специални гости в журито бяха поканени Братя Аргирови. При изпълнението на Петя, единият брат – Светослав, призна, че е пристрастен към Петя. Той сподели дълго пазена тайна, а именно, че като студенти били гаджета.

Петя стоеше като парализирана на сцената и за първи път не знаеше какво да каже. Водещият Димитър Рачков реши да се разрови в чаршафите на бившите любовници с неудобни въпроси. За да прекрати темата, Петя бързо го контрира и каза: „Свирили сме на пиано, това е“.

Шегите за изненадващото разкритие на Светльо Аргиров продължиха до края на вечерта, а Петя не беше никак щастлива от този факт.