Помните ли тото милионерката леля Гошка?!- вижте какъв палат си купи в Мадрид и как си живее царски

Леля Гошка , която се превърна в най-известната българска тото милионерка , е решила да харчи ударно джакпота, който удари от испанската лотария . 61-годишната жена си е купила огромна къща в Мадрид.

В Искър говорят, че освен голямата къща, леля Гошка „развързала“ милионите и за нова кола на внучка си Гергана. Доскоро хората разказваха, че младата жена се сърди на баба си, че не иска да й даде от голямата печалба за ново возило. Хората в Искър говорят, че тотомилионерката не била от най-щедрите. Нейните роднини й се сърдели, че не им е дала пари.

Тя дори не платила самолетните билети на сестрите си, пристигнали заедно с нея от чужбина в Искър за погребението на майка им преди седмици. Местните разказват, че леля Гошка се е заела и с външния си вид.

Тя била дала солидна сума пари, за да оправи зъбите си. Тотомилионерката се оплакала на свои близки, че била ядосана на тотаджийката, продала й печелившия билет, защото била извикала медиите и дала гласност на печалбата и самоличността й. От общината пък секнали намерението на богаташката да купи старото училище до църквата.

Намеренията й бяха да го ремонтира и превърне в старчески дом. Кметът на Искър обаче кандидатствал по европроект за ремонт на затворената сграда и искал да я превърне в спортен комплекс. Леля Гошка живее в испанското село Кинтанар дел Рей със съпруга си и синовете си от повече от 15 години.

Именно там тя един ден се събуди милионерка. Миналото лято 61-годишната българка спечели 67,99 милиона евро от местната лотария „Примитива“. Това е втората най-голяма печалба в историята на местното тото.

ИЗТОЧНИК: http://belady.bg