Последното жилище, с което Джони Деп продаде, сега представлява панорамен пентхаус

Актьорът от „Карибски пирати“ продаде петия си и последен пентхаус в луксозната „Ийстърн Колумбия билдинг“, намираща се в Лос Анджелис за 1,425 млн. долара.

Джони Деп продаде и последното си жилище

Джони с променена визия (и добре обръснат, с изключение на мустака) на премиерата на „Убийство в Ориент експрес“ в Лондон.

Джони Деп продаде мезонета си, след като преди това, той бе обявил и петте си жилища в небостъргача за продан срещу крупната сума от 12,78 млн. долара. Липсата на желаещи да сключат подобна сделка обаче, го принуди да продаде всеки един от апартаментите си поотделно, в резултат на което се оказа с 2 млн. долара по-малко от предварително обявената им обща стойност.

Последното жилище, с което Деп се сбогува сега представлява великолепен панорамен пентхаус на три нива, разделени от красиви стълбища със стоманени перила и издържани в индъстриъл стила.

Известният актьор започна да разпродава недвижимото си имущество след раздялата си с Амбър Хърд миналата година. Освен петте свръх луксозни мезонети, той продаде и още два свои имота на обща стойност 5,5 млн. долара през септември и октомври миналата година за съответно 2,54 млн. и 3.09 млн. долара.