Предимствата на малките гърди

Общоприет мит е, че големите гърди са по-привлекателни за мъжете, но науката доказва точно обратното – следват 10 научни изследвания по въпроса, които категорично показват, че по-малките гърди имат сериозни предимства пред солидния бюст:

1. По-голямо сексуално удоволствие: изследване на Университета на Виена показва, че малките гърди са 24% по-чувствителни, отколкото големите.

2. Финансово независимите мъже предпочитат жени с по-малки гърди: статия в “Psychology Today” сочи, че заможните мъже харесват малки гърди, докато мъжете с финансови проблеми предпочитат да се наслаждават на по-големи гърди.

3. Изглеждат по-млади: жените с по-малки гърди могат да изглеждат с до 5 години по-млади от дамите с по-големи гърди, сочи проучване сред 1600 жени с различен размер на бюста и възраст.

4. Не се страхуват, че гърдите им ще увиснат: увисналите гърди са голям проблем за повечето жени. Използването на сутиени има своя отрицателен ефект върху процеса при жените с големи гърди, докато дамите с малки бюстове могат да си позволят лукса да ходят без сутиен доста по-често.

5. Жените с малки гърди излъчват по-сериозен вид: в изследване на Westminster College, мъже били помолени да обяснят защо харесват жените с големи гърди. Мнозинството отговорили, че ги намират за по-лесна секс плячка, отколкото дамите с малък бюст.

6. Могат да избират сред безброй модели сутиени: това е един от основните проблеми на жените с големи гърди, докато дамите с малък бюст просто не го познават.

7. Не страдат от болки в гърба: известно е, че жените с голям бюст страдат по-често от болки в гърба и деформация на тялото, заради тежестта на гърдите. Големите гърди дори могат да предизвикат главоболие и болки във врата.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

8. Малките гърди изглеждат много по-добре: красивата симетрия подсъзнателно привлича мъжете, докато големите гърди обикновено са нееднакви.

9. Могат да носят без притеснение риза: жените с малки гърди не се притесняват постоянно  дали копчетата на ризата няма да изхвърчат под напора на гърдите им, както се случва при дамите с голям бюст.

10. По-малък риск от рак на гърдата: диагностицирането и превенцията на рак на гърдата са много по-лесни при жени с по-малки гърди.