Преслава ражда от бившия на русата Златка

Павел Лазаров-новото гадже на Преслава така е завъртял главата й, че певицата за първи път демонстрира готовност за дългосрочни отношения, пише „Галерия“.

Певицата признава пред близките си, че Павел е първият мъж от всички досега, с който иска да има семейство и деца. Изпълнителката не се страхувала да остави за малко кариерата си на заден план за сметка на кариерата.

Павел, който преди години беше гадже на Златка Райкова, е и първият мъж, когото Петя от Добрич публично представя. Това стана преди няколко дни на светско събитие.

Запознати твърдят, че тя си е позволила подобно нещо заради наистина сериозните си намерения. Певицата го уверила, че до две години ще го дари със син.

Тази увереност идвала от старо предсказание на възрастна жена, която й казал, че на 35 години ще стане майка на мъжка рожба. Самият Павел също искал да създадат семейство, но най-вече да е спокоен, че тя ще се кротне при него.

Преслава е известна с палавите си очи и с флиртаджийски нрав, а Лазаров си давал сметка, че ако я забремени ще е цял живот с него.