Причините, които правят зодия Лъв най-добрите партньори

Искаш да се влюбиш силно и истински, дори главозамайващо, но имаш опасения, че ще те наранят за пореден път ? Мислиш ли, че има още партньори, които са откровени до болка и се стремят да поправят всеки свой недостатък в името на една връзка ? 

Ето защо представителите на зодия Лъв могат да се нарекат най-добрите партньори!

1.Те са изключително безкористни
Въпреки че дават вид на големи егоисти, Лъвовете са единствената зодия, която винаги би сложила другите преди себе си. Това все пак е кралят на животните! Ако има битка, той ще е първият, който ще се спусне, без дори да се замисли, дали срещу него има 10 или 100 човека. Явява се като опората, от която всеки зодиакален знак има нужда.
2.Винаги са позитивни
Лъвът не обича да прекарва много време в депресия и тревога. Неговата вътрешна сила постоянно го мотивира да се справя с вътрешните си проблеми, както и да окуражава други да го правят. Те не обичат да гледат живота си през сива призма, затова често слагат розови очила и огромна усмивка, с която зареждат всички около себе си.
3.Те са защитници
Като господар на животните, Лъвът се чувства отговорен за това всички да са наред. Ако става дума за близките им, тогава всичко става на живот и смърт. Но за такава саможертва са достойни само най-приближените до лъвската особа. За него семейството винаги е на първо място!
4.Работливи са
Лъвовете са много самостоятелни личности. Те не могат да се примирят с факта, че не са способни да направят нещо, или че са зависими и подвластни на някого. Стремят се към хубав живот, защото обичат лукса, затова често можете да видите Лъвове, превърнали се в работохолици. Много от представителите на тази зодия са хора на изкуството, големи естети и ценители на красивото и простотата на малките неща.
5.Притежават огромно чувство за справедливост
Лидерските им качества ги карат често да властват в обкръжението от приятели и колеги, но за сметка на това са изключително справедливи. Вярват в моралните си ценности и често са защитници на по-слабите. Те усещат силата на действията си, затова винаги постъпват правилно, раздавайки справедливост като в Страшния съд.
6.Лоялни са
Представителите на тази зодия се сближават само с хората, които смятат, че заслужават вниманието им. Това е така, защото не много хора могат да издържат държанието им. Ако те изберат, то ти си истинска късметлия.
7. Емоционални са
Станеш ли веднъж близка с някой от тази зодия, то няма връщане назад. Те се разкриват доста бързо, ако успееш да ги спечелиш. Можеш да познаеш и настроението им по лицето. Ако започнат да показват своите емоции, бъди сигурна, че си специална и важна за тях.


8. Имат уникална гледна точка за живота
Винаги са една крачка пред останалите. Имат гледна точка, която няма да ти позволят да обориш, но пък поне ще ти е приятно да спориш с тях.
9. Организирани са
Те работят здраво по поставените им задачи. Имат перфектни организационни умения и съумяват да планират деня си така, че да могат да свършат всичко, което трябва.