Принц Хари и приятелката му снимани за първи път заедно

След като връзката им бе обявена официално миналия месец, светът гледа с интерес развиващия се романс между принц Хари и актрисата Меган Маркъл.

Общественото любопитство взе космически размери, стигайки до онлайн малтретиране, което принуди принца да вземе мерки и да излезе с официална молба да спрат да безпокоят гаджето му и семейството й. Въпреки това, двамата влюбени се чувстват все по-комфортно и вече се престрашават да излизат заедно.

Принц Хари и Меган бяха снимани заедно за първи път тази седмица, след като отидоха да гледат пиесата Peter Pan Goes Wrong. Те бяха придружени само от един бодигард и не се срамуваха да показват чувствата си един към друг, държейки се за ръце по пътя към театъра.

Според източници на вестник The Sun, Хари не желае публично вмешателство във връзката му, но и не иска големият интерес да попречи на двамата да живеят нормално.

Макар Хари и Меган да бяха снимани за първи път заедно по пътя към пиесата, те бяха забелязани да купуват коледно дръвче заедно няколко дни по-рано.

Продавачът Оли Уилкинсън сподели пред BBC, че двамата са купили почти двуметрово дръвче, както и стрък имел.

След това Хари взел елхата в едната ръка, а за другата е хванал Меган. И това ако не е красива и кралска коледна приказка!