Приятели спасяват Явор Бахаров от мизерия

Явор Бахаров напоследък няма много късмет с парите и работата, но за сметка на това има добри приятели, които не го оставят да потъне в мизерия, научи Gossips. 

Преди няколко седмици те за пореден път му подадоха ръка и благодарение на това актьорът се уреди не само с професионален ангажимент, но и с цяло турне в САЩ и Канада.

По-малкият брат на Захари Бахаров влиза в хитовата постановка „Агенти”, в която всички актьори са звезди от сериала на БНТ „Под прикритие”. Изключение от това правило не прави дори режисьорът – Владо Пенев, който в сериала изпълнява главната роля на инспектор Попов. От създаването на спектакъла преди три театрални сезона до днес в актьорския състав са правени много промени, но когато някой напусне, мястото му задължително се заема от човек, който също е работил в криминалната поредица. Именно така в представлението е влязъл и Явор Бахаров.

Той сменя по-възрастния си колега Пламен Манасив. Актьорът е на щат в театър „София” и нямало как представленията му там да паднат от програмата, за да може да пътува за САЩ и Канада, научи „Уикенд”. Така че младият Бахаров е включен в представлението специално за презокеанското му турне. След това Манасиев щял да се върне в спектакъла. От кухнята обаче издадоха, че щели да обмислят варианти как Явор да се редува с колегата си в различните представления, вместо да го уволняват.

Последното представление в България преди турнето ще бъде на 2 октомври (понеделник), след това всички отлитат за Канада, а после и за САЩ. „Агенти” първо ще се играе в Монреал и Торонто, а след това – в Чикаго, Бостън и Ню Йорк пред българските общности там. Благодарение на този ангажимент, Бахаров ще се уреди едновременно с хонорари, командировъчни и безплатна екскурзия в САЩ и Канада, коментират негови колеги. В „Агенти” участва и считаният за най-добър приятел на Явор – Бойко Кръстанов. Неговото място в спектакъла е постоянно.