Прокоба във ВИП Брадър и петък 13-ти

В къщата на ВИП Брадър се случва нещо странно, което успя да филмира съквартирантите.

Докато вниманието на зрителите е насочено към скандалите, интригите и любовните драми в Къщата, участниците във ВИП Брадър са заети да разнищват и други, не по малко интересни въпроси. Оказва се, че те са забелязали една странна и леко зловеща закономерност, научи Gossips.bg.

Мистерия или просто съвпадение във ВИП Брадър?

Съквартирантите са убедени, че над спалното помещение тегне черна прокоба. Тя е свързана с леглото с фаталния номер 13. С наближаването на петък 13-и, подозренията им, че нещо не е наред, се е засилило. Потвърждение, че над спалнята с този номер има някаква черна необяснима сила е дошло и с поредните елиминации.

Оказва се, че първи на леглото с този номер са се настанили близначките Алекс и Влади. Скоро след това те се оказаха първите изгонени от ВИП Брадър. След напускането им, музикантът Дани Милев реши да се шири сам и превзе леглото им. А дни по-късно се прибра да спи в своята спалня, защото бе събрал най-малка зрителска подкрепа.

Не се споменава дали и Антон Стефанов е използвал фаталната спалня, но и него вече го няма. Затова никой от съквартирантите не искал да смени леглото си с това с номер 13. Единственият смелчага се оказал Даниел Петканов. Лудия репортер сам разкри, че всички, които са ползвали спалнята, са напуснали, пише pik.bg.

А след това сам се настани на нея, защото не вярва в подобни прокоби, закономерности и фаталности. Шансът му да бъде номиниран и елиминиран засега изглежда минимален и надали смяната на леглото ще повлияе на този факт. Считан за един от фаворитите във ВИП Брадър, Петканов се надсмя на конспиративните теории на съквартирантите.