Пускаш бананите във вряща вода, добавяш подправката и пиеш вечер преди лягане. След 3 дни тялото ти ликува от щастие!

Просто имайте предвид: тази напитка има странен вкус. Много хора не го харесват! Но ефектът от този природен лек е много силен. Мигновено възстановява тялото и изправя на крака!

Този бананов коктейл се прави страшно лесно и бързо. Основният му компонент е бананът, който съдържа калий, магнезий и фосфор.

Калият е полезен за всички мускули, включително за сърдечния мускул.

Фосфорът помага на организма да се справи с усвояването на въглехидратите. Канелата може да помогне за предотвратяване на болестта на Алцхаймер , Паркинсон , множествена склероза , различни тумори и менингит .

Важен момент: в напитката се използва канела в естествената й форма , на пръчка, вместо на прах!

Тази чудесна подправка може да помогне в борбата срещу безплодието , защото води до балансиране на броя на мъжките и женските полови хормони в тялото на жената. В допълнение, канелата значително намалява кръвната захар и холестерола в кръвта!

Ефектът от използването на чудното питие се забелязва в рамките на 3 дни. За рецептата може да използвате и презрели банани!

Банани с канела

СЪСТАВКИ:

1 литър вода
2 нарязани на филийки банани
2 пръчици канела

ПОДГОТОВКА:

Сварете водата с канелата. Поставете бананите в топлата вода и оставете да заври.

Охладете и пийте коктейла час преди сън.

Добро храносмилане, добър сън, подобрена памет, повишен хемоглобин – това е само малка част от положителните ефекти от употребата на банановата напитка.

Перфектно успокоява нервната система, не пропускайте да опитате! Възползвайте се от лечебния коктейл още сега – началото на есенно-зимния сезон, когато организмът е отслабен от внезапното застудяване.

Източник: zajenata.bg