Радина бясна! Деян заряза жена си, ще кара Нова година с млада любовница

Деян Донков ще бъде с любовницата си навръх Нова година. Тогава в Народния театър ще се играе най-новият му спектакъл „Калигула”, в който участва и студентката Елена Петрова.

Именно с нея напоследък звездата мачка чаршафите зад гърба на жена си Радина Кърджилова, а представлението му дава повод да посрещнат заедно и 2018-а.

Спектакълът се играе на 31 декември вечерта и свършва достатъчно рано, за да могат актьорите да се приберат при близките си и да празнуват с тях. Вместо това обаче повечето смятали да правят общ купон, каквато е традицията след почти всяко представление.

Идеята била да пренесат празника от сцената направо в някоя близка кръчма, където да останат до сутринта. Който иска да е с тях, можел да се чувства поканен, пише „Уикенд“.

От това най-много ще се облажи Деян Донков, тъй като ще е с новата си любимка – хубавата Елена. Радина обаче не смятала да го остави безметежно да се радва на младата студентка по актьорско майсторство.

Тя също се гласяла да ходи на купона и да го постави в неудобната ситуация да се чуди как да бъде едновременно и с двете дами на сърцето си. Както е известно, през лятото Кърджилова подписа договор с Народния театър и това й дава пълно право да ходи на купоните на трупата, особено когато мъжът й е там.

Шушука се, че от сега се била разбрала с баща си да му остави сина си Христо, за да пази Деян на Нова година.

„Откакто чу, че Динката й изневерява, Радина е много притеснена и не го оставя да мръдне никъде сам. Следи го като овчарско куче”, твърдят колеги на двойката.

Въпреки това обаче той все намирал начин да й се измъкне, за да е с Елена. За тази цел най-често ползвал гримьорната си в театъра.