Радина Кърджилова: С Деян искаме още деца

Радина Кърджилова разказа, че води четиримесечния си син Христо на снимките на новия си филм „12А“. Тя и Деян Донков са твърдо решени да имат още деца.

„Христо е с мен, има специална каравана, която е осигурена на снимачната площадка. Деян идва и си помагаме. Малко е екстремно положението, но гледаме синът ни да не разбира какво се случва. Ние тримата сме много сплотени и се справяме“, разказа Радина пред LOVE style.

Тя сподели, че много се е променила, откакто е станала майка. С Деян също се обичат още повече. Хвали го, че е баща за пример, изключително грижовен и без негова помощ едва ли би се справила с отглеждането на бебето.

С любимия ѝ са обсъждали дали да се оженят след появата на малкия, но подписът не е важен за тях. Радина също не е от жените, които държат на брака.

„Като малка мечтаех да бъда булка, но това вече отмина. С появата на сина ни много се промениха нещата. Целият ми свят се преобърна. Задължително обаче искаме още деца. Ако може не две, а повече деца бих искала да родя, но професията ни е доста екстремна и трябва да се мисли за тези неща. Със сигурност обаче поне още едно дете ще родя по-нататък. Дай Боже да е момиченце!“, мечтае Радина.