Радо Шишарката с нови горещи разкрития за стрелбата със сина на Златистия и наследника на Долорес Арсенова в Лозенец!

Точно запях „Тигре, тигре“ и дойде полицията. Тогава когато влизахме към мястото на събитието проехтяха 2-3 изстрела.

Случвало ми се е много пъти да чувам такива неща на мои участия. Имал съм случай, когато куршум мина покрай главата ми и се заби отзад във вратата, тъй че това не е нещо ново. Това заяви в Радослав Петров, по-известен като Радо Шишарката в ефира на събуди се по повод на стрелбата в Лозенец с участието на Йордан Златков, син на Злати Златев – Златистия и снаследника на бившия министър Долорес Арсенова – Калоян.

При инцидента на косъм от смъртта се размина малко дете. „Българите не стрелят на погребения. Бил съм на много сватби и банкети, много често се стреля. Ако си спомняте и един човек даже го убиха на един банкет, преди един два месеца. На запад също се стреля, нека не си правим илюзии, че е само тук. Въпросът е кого ще улучат“, каза той.

„Познавам собственика на барчето. Предполагам, че пистолетът е бил автоматичен и неволно са произведени изстрелите. Момчето, което стреляше бе видимо пияно и може да е било без да иска. Пял съм на много синове. Тези момчета искат да се отъждествяват с тежи времена“, заяви певецът.

„Защо пък да не стана президент? Въобще не е трудно. По-трудно е да си министър-председател”, каза Шишарката.  „Винаги се е пяло „Тигре, тигре“, но това е защото в тази държава нищо не се променя. Не се променя и мнението на българина.

Не е фатално, че някой е стрелял. Това е нещо, което се случва всекидневно. Не трябва да се случва драма от това, не можем да спрем българин да стреля. Драмата е, че в цял свят се убиват хора. Важното е, че тук няма пострадали“, завърши той.

източник:  Blitz.bg