Райън Гослинг с прочувствена реч след спечелването на „Златен глобус“

Райън Гослинг получи приза за най-добър актьор на наградите „Златен глобус“ за ролята си в „Страната Ла-ла-ла“. Истинската звезда обаче, бе не той, а невероятната му благодарствена реч.

Райън винаги се е стремял да държи в тайна взаимоотношенията със съпругата си Ева Мендес, за това благодарствените му думи при получаването на наградата ни изненадаха.

„Бих желал да благодаря специфично на един човек – каза той. – Докато пеех, свирех на пианото и танцувах, моята дама се грижеше за дъщеря ни, беше бременна с втората ни дете и същевременно помагаше на брат си да спечели борбата с рака.

Ако тя не се беше погрижила за всичко това, докато аз снимах филма, със сигурност тази вечер не аз, а някой друг щеше да се качи на сцената със статуетка в ръка“.

Той също така каза на двете си дъщери, Есмералда и Амада, че ги обича и в края на речта почете паметта на брата на Ева Мендес, Хуан Карлос Мендес, който почина от рак на гърлото миналия април.

Филмът „Страната Ла-ла-ла“ постави рекорд по време на снощната церемония, като спечели статуетки „Златен глобус“ във всичките седем категории, в които беше номиниран.