Разбиха колата на Галена в Германия

Автомафията в Германия посегна на примата на „Пайнер“ Галена. Топ звездата на Митко Пайнера е била атакувана от неизвестни лица по време на турнето си в страната на Меркел, от което се върна преди броени дни, твърди ПИК, позовавайки се на свои източници.

Галена отлетя за Германия, часове след като в ролята на кума благослови брака на Фики Стораро и Гюлджан на 18 октомври. Радостта и вълнението от срещите й с българската публика в Мюнхен и Франкфурт били помрачени от неприятен инцидент.

По време на концерта във Франкфурт автомобилът, с който звездата била докарана до мястото на събитието, бил разбит.

Престъпниците явно са се надявали да се натъкнат на скъпи тоалети и вещи на певицата. Галена извадила късмет – по време на кражбата целият й багаж бил в гримьорната.

Не със същия късмет обаче може да се похвали организаторът на турнето – мениджърката Петя Романова, която стои зад всички гастроли на фолк бранша в САЩ. Куфарът на Романова бил плячкосан от престъпниците.

Местната полиция не е била уведомена за инцидента, тъй като веднага след концерта певицата и екипът й е трябвало да летят за България. Притеснен след произшествието, мъжът на Галена, Галин Атанасов, е настоял да я придружи на тура й до Америка през ноември.

Хитовата певица ще бъде „черешката на тортата“ в програмата на круиз, организиран за българите в Америка и техните семейства.

Галена е поела 4 участия на борда на круизния кораб „Carnival Victory“, който тръгва по маршрута Маями – Бахамите на 20 ноември.