Разбиха Мерцедеса на Преслава в Слънчев бряг. Свити са пари от него

Крадци обраха пецата Преслава в Слънчев бряг. Дръзкото посегателство на сумата от 90 лева се е разиграло преди две седмици, когато чалгаджийката имала участие на морето, научи HotArena.

Новината потвърдиха и от МВР, пише в. „Телеграф”. От полицията в Бургас пък разкриха, че кражбата е станала от луксозния Мерцедес SLK на изпълнителката. Апашите разбили стъклото на колата и от нея отмъкнали 90 лева, които фолкаджийката оставила за всеки случай в жабката.

Преслава отишла в Слънчев бряг преди около две седмици за участие. Тя оставила скъпото возило на алеята между хотелите. „Мерцедесът не е бил на платен паркинг, а на свободна зона”, потвърдиха криминалисти. Сутринта тя отишла до колата и видяла, че е разбито предното дясно стъкло. От жабката пък липсвали парите, които държала за зор заман. Без да чака, Преслава се обадила на телефон 112 и подала сигнал за кражба.

Още преди да знаят, че жертва на престъплението е известната чалгаджийка, ченгетата тръгнали на пожар към мястото. По време на огледа станало ясно, че в района няма камери. Всички се зачудили защо скъпо платената изпълнителка не е предпочела платена зона за скъпия си мерцедес, но тя обяснила, че е застрахован и няма проблем. Гласовитата певица дори не се представила с псевдонима, а с името си по лична карта – Петя Колева. Тя се държала много добре, като дори дала няколко автографа на ченгетата.

„Образувано е досъдебно производство. Колата действително е разбита, липсват пари. Срещу неизвестен извършител е. Мерцедесът не е на името на Петя Колева, но тя е описала, че го ползва”, обясниха от прокуратурата в Бургас.

Източник: hotarena.net