Рита Ора спечели 3,7 милиона за година без издадена песен

Певицата Рита Ора има приходи от над 3,7 милиона щатски долара за 2016 г., въпреки че не е издала и една песен.

Звездата на 26 години не е пускала нов запис от хита си „Poison“ през 2015 г. Тя обаче поддържа приходите си благодарение на рекламната си дейност за различни брандове, включително „Адидас“ и „Кока-кола“, както и на появата си в два филма от поредицата „Петдесет нюанса“.

Рита Ора подготвя дългоочаквания си втори албум, но числата показват, че фирмата й „Ора мулти сървисис“ е покачила активите си от 2,5 до 5,5 милиона щатски долара, докато „Ора лайв“ имаше печалба близо 874 хиляди щатски долара до края на април 2016 г.

Певицата издаде дебютния си албум „Ора“ през август 2012 г. Тя призна, че „отчаяно“ иска да представи новата си музика през септември миналата година.

„Тя е много истинска – истински инструменти, правдоподобни текстове. Пораснах не само като личност, а и като жена. Хората ще го видят“, сподели тя, цитирана от БТА.

Рита Ора подписа договор с „Атлантик рекърдс“ миналата година. Попитана какво феновете могат да очакват от новия й албум, тя отговори, че никога не се е чувствала по-свободна, отколкото сега.

„В него става въпрос за всичко – от това какво е да си бежанец, тръгването ми от Косово и живота в Лондон“, добави звездата.