Ритон събраха приятели от VIP Brother на парти край басейна | Gossips.BG image 6

Ритон събраха приятели от VIP Brother на парти край басейна

Участниците във VIP Brother Моника Валериева, Светлана Василева и Деян Топалски купонясваха на парти край басейна в дома на дует Ритон в Бояна.

5e_y89nf7

Те се похвалиха с фотоси в профилите си в „Фейсбук“ и не забравиха да напишат, че Ернестина Шинова и Андрей Слабаков им липсват.

5e_olkgfw (1)На един от кадрите Здравко Желязков е прегърнал плеймейтките Светлана и Моника в басейна, а на други компанията се весели на маса. Моника видно се забавлява и шеговито целува керамична жаба. Светлана сподели на своя снимка с ММА боеца Деян Топалски, че той е истински и добър приятел.

В тон с коментари на потребители към фотосите къде е Кичка Бодурова, която също участва във VIP Brother, Валериева отговаря, че „готви сьомгата в кухнята“.
5e_x30lfv5e_xwgzyj

5e_8rucrs

След края на риалити предаването Катя и Здравко отново събраха част от съквартирантите. Тогава трапезата им уважиха Преслава, Джино Бианкалана, Станимир Гъмов, Ернестина Шинова, Светлана Василева и Деян Топалски. На гости бяха и половинката на Ерна – Андрей Слабаков, и Драгомир Драганов.

Източник: http://life.dir.bg/