Роби Уилямс правил секс в хотели от името на Лиъм Галахър

Поп идолът Роби Уилямс призна, че в напоения си с леки питиета и тежки наркотици период в средата на 90-те често се е регистрирал под псевдонима на Лиъм Галахър в хотели по света.

Целта, естествено, била секс с партньор, чието име забравял в мига, в който затворел вратата след себе си. Историята за аферата си с журналистка по тази схема Уилямс разказва в официалната си биография Reveal, която излезе на пазара преди дни. Роби започнал да „присвоява“ самоличността на фронтмена на Oasis след като разбрал, че той самия често се чекирал на рецепция под вдъхновения от The Beatles псевдоним Били Шиърс.

„Вилнях цяла нощ в Манчестър и на следващия ден се озовах във влак, пълен с журналисти. Регистрирах се като Били Шиърс и спах с едно момиче от пресата“, разказва Роби. Когато Галахър научил за закачката му с имената го нарекъл простичко „хитра п***а“. „Познавайки Лиъм със сигурност е вложил най-пиперливото значение в това определение. Но нали се досещате, тогава бях буден от повече от 24 часа в името на рокендрола.

Това, което на изморена и пияна глава би ти се сторило добра идея, никога няма да ти се стори вълнуващо на трезво.“, категоричен е гласовития съсобственик на футболния клуб „Порт Вейл“.

Източник: hotnews.bg