Родителите на Сузанита: Цяла България оплю детето ни, ходим на психолог

Сузанита няма никакъв силикон. Никъде. Лошото е, че хората тиражират тези лъжи и ги преекспонират.

Господин Христо Монов говори пълни измислици. Естествено, че социалните не се занимават с нас, защото няма за какво. Това казаха в студиото на сутрешния блок на БТВ родителите на Сузанита – Орхан и Шени Мурад.

„Сузанита е продукт. Тя е продукт на последните години, в които се слуша по-лека музика. Не виждаме нищо скандално в клиповете й. В първия клип е по едно боди. Не показва абсолютно нищо. Във втория клип тя е гостенка. Този клип е продукт на Андреа.

Притеснихме се малко от сцените там, но ние си гледаме Сузанита. За средния пръст го обяснихме няколко пъти. Тя показва среден пръст на Дявола, на лошото, на злобата. В семейството нямаме никакъв проблем с нея. Тя е много добра“, казаха още двамата.

„Жълтите журналисти трябва да спрат с измислиците. С някои от тях ще се срещнем в съда. Сузанита нито участва в реалити, нито има силикон. В момента е на училище, разбира се. Тя е много добро дете. Какви са тия джойнтове, какви са тия бири, които е пиела по участие? Пълни измислици. Сузанита ходи по участие, но ние винаги сме с нея. Така ще е докато навърши 18 години. Тя пуши пред нас. Всички деца пушат, но родителите им не знаят. Тя запали цигара преди година и ни каза. Едно дете не трябва да остава неразбрано. Ние сме плътно до нея и с нея. Възпитаваме я много добре“, категорични бяха двамата.

„Всички бъдещи нейни песни и текстове ще бъдат под наш контрол. Цяла България оплю детето ни. Медиите също много помогнаха и с много от тях ще се съдим. Сега ходим на психолог. Тя е много красиво и артистично дете. При нея няма първа и последна книга.

Чете една книга на Елиф Шафак, но не я довърши. На всички е ясно, че днес децата не четат“, разкриха семейство Мурад. „Никога не съм давала дрога на дъщеря си. В това интервю казах, че ако се наложи ще й дам аз дрога, за да не се учи на лошо от улицата“, поясни Шени Мурад.