С какво привличаш мъжете според зодията? (Част 1)

Дразнещият навик, който се стремите да промените, може да е причината, някой да хлътне по вас.

Мъжете са тайнствени същества. Понякога можете да ги прочетете като отворена книга, друг път не можете да разберете какво говорят. Би било хубаво, да знаете какво мислят, но понякога трябва да потърсите знаци, които не са толкова очевидни на пръв поглед.

Когато някое момче ви харесва, може да не го каже, но със сигурност ще го покаже. Понякога намекват, че харесват нещо във вас, но вие може да пропуснете сигнала, защото това е нещото, което самите вие не харесвате в себе си.

Астрологията разкрива тайните атрактивни черти, които са специфични за вашия зодиакален знак и се оказват неустоими за мъжете. Кои са те?

Овен

Овенът е огнен знак и представителите на тази зодия обичат да внасят топлина.

Мъжете харесват, че жените от зодия Овен имат нужда да печелят. Те трябва да са най-добрите в това, което правят, а постоянният им стремеж към величие е достатъчен, за да привлече всеки.

Телец

Телците са много чувствителни. Допирът е изключително важен за тях и мъжете добре го знаят.  Прегръдките на изпращане и посрещане, лекото докосване на ръката му, когато им пожелава късмет, ръката върху коляното, когато седят един до друг – мъжете не могат да устоят на нищо от това.

Допирът и ласката са интуитивни за дамите от тази зодия, затова те може да не забележат колко често разтапят момчетата около себе си. Мъжете тайно харесват тази тяхна черта, защото показва колко грижовни и мили са.

Близнаци

Близнаците са остроумни и винаги имат по някой саркастичен коментар, с който да атакуват всеки. Фактът, че са готови за закачки се харесва много на останалите.

Момчетата са привлечени към жените от тази зодия, защото са страхотни в игривите закачки и не приемат нещата толкова сериозно.

Саркастичният подход на родените под този знак позволява на хората да знаят, че са забавни и умни в същото време, което привлича останалите към тях.

Рак

Раците са много чувствителни и преживяват всичко на по-дълбоко ниво. Това се харесва на мъжете и те тайно се надяват да спечелят чувствително им сърце, което да ги обича силно.

Мъжете харесват, че родените под тази зодия дами помагат на другите и са в хармония не само със своите емоции, но и с тези на останалите.

Лъв

Не е тайна, че увереността е привлекателна. Лъвовете обаче знаят как да изглеждат уверени в себе си 24/7, а това е почти неустоимо за мъжете.

На тях им харесва, че жените от зодия Лъв обичат себе си, както и че изглеждат недосегаеми. Те често си мислят, че тези жени се правят на недостъпни, но в действителност това е тяхната същност.

Те тайно харесват това, защото означава, че няма да бъдат с който и да е, а с този, който са си избрали, а той ще трябва да спечели доверието им.

Дева

Девите знаят какво искат. Те са уверени в себе си и не изпитват нужда да показват на света колко удобно се чувстват в собствената си кожа. Просто искат да се наслаждават на живота и можете постоянно се опитват да ги извадят от черупката им.

Срамежливата същност на Девите интригува силно представителите на силния пол.