С това приложение интимните ви снимки ще бъдат строго пазени

Използвайки библиотеки за машинно обучение на телефона, програмата сама намира в мобилното устройство „голите“ снимки и ги затваря в частно хранилище.С това приложение интимните ви снимки ще бъдат строго пазени

Собственикът на мобилното устройство, за да получи достъп до своите лични защитени снимки, трябва да въведе парола. Освен това разработчиците на програмата са предвидили параметър за екстремно търсене и изтриване на снимки от хранилището. Да унищожите пикантните фотографии можете както на телефона, така и в iCloud.

Създателите на това полезно приложение казват, че идеята им дошла от последните кибератаки, при които хакери похищават лични снимки на известни хора. Както показва практиката, мащабите на атаките са големи, поради това да се съхраняват снимки в хранилища като iCloud се оказва доста опасно.

Нашата програма е подходяща за съхраняване на копия от паспорта, шофьорската книжка, а също така и други конфиденциални документи, допълват създателите на приложението.

Те с хумор наричат своята програма „най-сексуалното приложение“.

Заинтересованите потребители обаче няма да могат безплатно да я използват. За инсталиране на телефона ще се наложи да се плаща такса от 1 долар месечно.