Само 6 висшисти има в чалгата! Ето кои са сред интелигенцията на поп фолка

За  фолк певиците отдавна битува мнението, че не разполагат със забележителен умствен капацитет и са проспивали часовете в училище.

Овечето представителки на лекия жанр обаче с гордост показват тапии за висше образование.

Сред най-умните в чалгата са Ивана и Малина. Изпълнителката на „Шампанско и сълзи“ може както да пее, така и лесно да смята. Тя е завършила икономика и спокойно може да се изхранва и като счетоводител. Далеч от пеенето се е специализирала Малина, която по образование е ветеринар.

Кали и Райна пък са запалени по психологията. Пилето на фолка записа в Нов български университет за бакалавърска степен. Кали е изкарала и магистърската програма в Софийски университет. Тя има и бакалавър по философия. Паралелно е учила и Испански език, писа „Галерия“.

Есил Дюран има диплома по пеене, което не се среща често из музикалните фолк среди. Алисия е завършила социални дейности в Софийски университет.  Анелия също била по стъпките й, но все отлагала да стигне до края на обучението си. Галена, Преслава и Глория имат само завършено средно образованиеАзис няма диплома дори и за основно, както и колегата му Илиян. Софи Маринова е учила до 10 клас.