Само днес ! Юпитер и Венера съвпадат. Пробвайте късмета си с лотарията.

Преди обед секстилът между Луната и Слънцето ще донесат емоционална приповдигнатост и добро настроение в контактите с околните, готовност да се притечем на помощ и благопожелателност.

Възможни са душевни преживявания и вълнения, свързани с противоположния пол, затова не бързайте да вземате решения в личен план, съветва астрологът Ивелина Пенчева. Повишава се работоспособността, жизнената енергия, но не са изключени емоционални избухвания и състояние на напрежение, добавя тя.

Венера и Юпитер в съвпад, опитайте си късмета в лотарията

„Най-важният аспект днес е съвпадът на Венера и Юпитер. Той носи добро настроение, оптимизъм и финансови придобивки. Опитайте си късмета на лотарийните игри, но без да прекалявате. Благоприятно време е за благотворителни действия. Щастлив ден е за връзките и личните отношения“, твърди астрологът.

„В по-късния следобед и вечерта квадратурата на Луната и Сатурн ще внесе безпокойство, липса на добро настроение, неудовлетвореност, в някои случаи ще се стигне до емоционална депресия. Ще се усети тежестта на грижите. Проблемите ще ни се струват двойни. Общуването ще бъде затруднено, особено с по-възрастни от нас хора. Може да почувствате умора, апатия. Възможни са неочаквани, но бързо преминаващи проблеми. Добре ще е да се въздържате от харчене на пари“, предупреждава Ивелина Пенчева.

„Луната е в Дева – знак на интелекта и практичността. Когато Луната е в този земен знак, вниманието е фокусирано върху продуктивната дейност, с малки корекции. Обръща се по-голямо внимание върху детайлите (понякога до дребнавост), задълбоченост, практичност, подлагане на околните на конструктивна критика, засилват се аналитичните способности“, обяснява астрологът.

„Яснотата на мислите е с минимално емоционално проявление, но е възможно да се зацикли върху дребните неща. Подходящо време е за всяка усърдна работа, която изисква по-голямо внимание и търпение. Добро време е за делова, научна, интелектуална работа, обучение, оформяне на парични документи, повишаване на квалификацията. Сега можете да пишете, да редактирате“, добавя Ивелина Пенчева.

„Време е да се обърне внимание на здравословния начин на живот, на диетата, хигиената. Пийте много вода, правете стречинг упражнения, подходящо за спорт, джогинг. Отлично време е за лечение на кожни заболявания, козметични процедури и диетични дни (особено при намаляваща Луна). Ако направите прическа през този период, тя ще запази формата си за дълго време (косата ще расте по-бавно). Уязвими са нервната система, стомахът и целият стомашно-чревен тракт без правото черво“, предупреждава астрологът. Не се препоръчва хирургична интервенция в областта на стомашно-чревния тракт, добавя тя.

„Внимателно следете качеството и количеството консумираната храна (повишена чувствителност на стомаха). Забавленията са по-добре да се отложат за друго време – те могат да бъдат твърде скучни сега. Подходящо е за засаждане на стайни цветя, те бързо се вкореняват. Добро време за хигиенизиране на дома и офиса“, съветва Ивелина Пенчева.

„25-ят лунен ден започва от 01:48 часа и продължава целият ден – Този лунен ден дава възможност да се опознае мъдростта на земния живот не за сметка на външното проявление на силите, а за сметка на вътрешната работа в себе си и със своето подсъзнание. Всеки човек има свой вътрешен глас – с вас разговаря вашият ангел пазител – и в този лунен ден този глас особено силно се усеща“, уточнява астрологът.

Според нея, малко вероятно е да чуете гласа на светлите сили, ако сте потънали в разбор на съседи, колеги или приятели. Тогава във връзка с вас е не ангелът хранител, а вашият личен демон изкусител и неговите съвети може още повече да объркат живота ви.

„Може да направите лечебно гладуване и да работите над себе си за увеличаване на духовността. На този ден всички хора трябва да бъдат почистени от духовни и физически шлаки. Всеки знак през този ден трябва да се възприема като указание за нещо. В резултат ще получите нови сили“, добавя Ивелина Пенчева.

„Подходящо време е за чувствен и бавен секс. Може да започнете с разпускащ масаж. Препоръчва се преди любовните игри да се пие малко червено вино. Това трябва да е подготовка за дългия маратон в леглото. Днес бързият секс не е привлекателен“, предупреждава астрологът.

„Ако сънувате неприятен сън, това е знак, че не изпълнявате правилно своята мисия. В този живот ви е дадено и разрешено повече, отколкото правите. Сън веднага след полунощ може да бъде пророчески и трябва да му се обърне специално внимание“, съветва Ивелина Пенчева.

„Енергията на деня е напълно противоположна на активните действия. Колкото и да се стараете, трудно ще ви се получат нещата. Подходящо време за провеждане на инвентаризация, не се занимавайте с много важни документи, правете това, което не изисква повишено внимание и отговорност. Крайно противопоказно е да се сключват договори, съглашения, установяване на нови връзки, вземане на отговорни решения“, добавя астрологът.