Саня Армутлиева спи с шофьора си

Станислава Армутлиева кръшка на съпруга си Тим с личния си шофьор във „Вирджиния рекърдс”, с когото редовно се появява пред сградата на Нова телевизия за участието си в музикалното шоу „X Фактор” като част от журито. Пикантната новина издадоха служители на палавата брюнетка.

„Шефката го удари през просото, за никого във фирмата не е тайна, че си ляга с шофьора си, снажен младеж, на когото ще спестим името. Превърна шоуто в seX-Factor”, възмущават се във „Вирджиния рекърдс”.

Слабостта на Саня е доста по-млад от официалната й половинка и баща на двете й дъщери – 17-годишната Маргарита и 14-годишната Алма.

 „Съпругът на Саня, британецът Тим, е типичен представител на островната монархия – въздържан, учтив и лишен от балканската емоционалност. Затова вероятно шефката си пада по шофьорчето, което си наше момче, българче”, подхилкват се в музикалния гигант.

Именно покрай музикалния бизнес Станислава се запознава и с поданика на Елизабет II. По онова време Тим е част от екипа на световния промоутър „Лайф Нейшън” и се занимава с организацията на големи музикални събития у нас и в цяла Източна Европа.

За щастие и на двамата обаче не работят заедно. Пред медиите Саня с усмивка обяснява, че все още не е убедила съпруга си, че трябва да живеят в България, много от времето прекарват тук, често и пътуват, всеки заради своя бизнес.

Преди да се оженят имат 2-годишна връзка, а се запознали от поне шест години по-рано. На самото подписване присъствали само аверите от Германия, уважил ги и Майкъл Кунстман, основател на „Вирджиния рекърдс” като партньор в България на на най-голямата по онова време музикална компания в света – PolyGram.

Според клюката по онова време покойният вече Майкъл Кунстман е официалният любовник на амбициозната Станислава, въпреки че е женен за джаз надеждата Камелия Тодорова. На сватбата обаче баровецът вече не можел да се движи сам заради тежко заболяване.

Родителите на Саня в началото били разочаровани, че дъщеря им няма да вдига щура сватба. Години по-късно обаче майка й била поканена на пищен годеж, след който й казала: „Благодаря ти, че ми спести тая лудница”.

„Сега обаче романтичните спомени от сватбата са застинали в суровата реалност: съпругът е зад граница, а личният шофьор – винаги под ръка”, примиряват се колегите на Саня в музикалния издател.