Съпругът на Сашка Васева я тормози всекидневно!

Сашка Васева напусна смачкана къщата на Големия брат, след като малко преди да си тръгне, трябваше да изслуша мнението на хората за себе си.

Блондинката бе обвинена от няколко души заради огромния си апетит и в началото се опита да приеме забележките и насмешките с усмивка. След като чу как феновете на Джулиана Гани, Маргарита Хранова и Тото се радват на представянето им, фолкаджийката потъна в минорно настроение.

Тя дори обвини продуцентите, че са наблегнали на кадрите с нейното хапване, а не на песните, които пяла непрекъснато. Тогава изпусна и фразата, че мъжът й обяснявал, че тя вече няма шанс да рестартира кариерата си. Явно съпругът й предпочита Сашка да си седи вкъщи и се опитва да я спре отново да излезе на сцената.

Със сигурност Христо не иска да има оправна и добре печелеща жена, щом не подкрепя напъна на половинката си. След срещата с феновете Сашка очевидно също е решила да бъде домакиня, защото днес при гостуването си при Гала тя не направи никаква заявка, че ще пусне нов хит.