Съпругата на Фънки го съсипала | Gossips.BG

Съпругата на Фънки го съсипала

Истински кошмар настъпи за Фънки, при това в собствения му дом. Съпругата му Антония, с която са заедно дълги години и на която той винаги е бил верен, му сервира нещо ужасно. А именно ултиматум.

Фънки вече е ударил рекордните 130 килограма, а Антония буквално не можела да смогне с приготвянето на количествата храна, която той поглъщал. В един момент жената осъзнала, че бракът ѝ се е превърнал в досадна рутина, а единствената ѝ цел е да изхранва половинката си.

След като лекарите й съобщили, че заради високото си кръвно, Ковачев трябва да отслабне значително, това вече я амбицирало тотално.

„Антония постави ултиматум на Фънки – или се взима в ръце, или си хваща багажа и си заминава, а той да се оправя, както иска“, разкриват близки до семейството на Димитър Ковачев.

За Фънки това условие на Антония било равносилно на убийство, при това по жесток и мъчителен начин, разкрива zajenata. Той до такава степен бил свикнал да нагъва и така обичал вкусните манджи на съпругата си, че посърнал и бил напълно съсипан.