Сашка отпра шкембе като на Шеф Петров

Сашка Васева конкурира Шеф Петров с шкембе.

Тя показа завидно едри крака и шкембе на участие в столична кръчма. Заради изявата си Сашка заряза за няколко часа съквартирантите и се отдаде на бурен купон. А партито наистина беше впечатляващо. С прилепнала черна рокля, която очертаваше корема й, Сашка не спря да танцува.

Макар дупето и гърдите й отново да бяха на показ, посетителите се вторачиха най-много в шкембето й. Сашка не крие, че откакто влезе във ВИП Брадър, е напълняла с цели 8 кг и в момента е точно 68 кг. Тя обвини за това Шеф Петров, който готвел прекалено вкусно и тя не можела да устои на манджите му.

„Когато ям нещо вкусно, ми става хубаво на душата. А Шеф Петров готви невероятно. Минавам на диета, ще ям по едно яйце и картоф на ден“, обяви Сашка. Съквартирантите не са учудени от промяната в теглото й. По думите им, тя само спи и яде, а първото нещо като стане сутрин, е да закуси обилно.

В кръчмата в Студентски град, където Васева имаше участие, я посрещнаха като богиня. Интересът към нея е огромен и масово посетителите пожелаха да се снимат и да танцуват с нея.

Изпълнителката заложи на вселенските си хитове и се раздаде на макс. Може по този начин да е решила да се справи и с излишните килца. Шкембето й е с такива размери, че нищо чудно скоро да тръгнат слухове, че е бременна поне с близнаци. 

Сашка е поредната звезда след Тото и Мария, която има право да излиза от Къщата за участия. Мегз пък по договор всеки ден говори по телефона за бизнес делата си, предават от България днес.