Сашка Васева крие страшни тайни! Вижте защо я гонят от Брадъра

Сашка Васева е останала без пукнат лев и търси всякаква възможност да припечели нещичко.

В която и телевизия да я поканят, тя е готова да готви, да театралничи, да се излага, но да си прибере хонорара. Певицата упорито крие, че е разделена с мъжа си от над шест години и издържа децата си сама. Ненагледният й Георги нито й дава развод, нито се прибира от Германия, където живее като плейбой, харчи семейното си наследство и уж работи нещо, но никой не знае какво. В същото време майката на попфолка трябва да плаща училищните такси, трябва да осигурява приличен живот на рожбите си и да поддържа стандарт на живот, за който няма пари. Участията й са сведени до пръстите на едната й ръка и вече приема да пее и в най-долнопробните заведения, само и само да вземе някой лев и да не я забравят.

Васева е кълбо от нерви и кълбо от болести и не би трябвало да се мъчи в Къщата. На зрителите не им е интересна, а за съквартирантите е досадна и те го признават.

Цял народ разбра, че певицата има страх от затворени пространства и затова спи с паник бутон над главата и врата до леглото, за да може да се измъкне на покрива и при най-малкия признак на паникьосване. Интересно у тях има ли такива приспособления, или малко преувеличава, питат се зрителите.

От осем години пък не вижда с дясното си око. Стана изведнъж, нервът ми атрофира и наполовина съм сляпа, обясни тя още първата вечер. Има проблем и със ставите, затова не стъпва във фитнеса, за да не се контузи. Според по-наблюдателни и щитовидната й жлеза не е наред, тъй като прикрива гушата си с плетени минишалчета, или изкуствени перли и никой не може да я види без тях. А може и бръчки да крие, кой да ти каже.

За 50-те си години тя изглежда доста амортизирана и уморена. А ВИП Брадър е място, където уморените коне ги убиват.

Въпреки че е дала последните си пари за фриволни и неуместни тоалети, въпреки че се облича като изгубила представа за годините си принцеса и телесата й преливат от стегнатите презрамки, въпреки че си е напомпала дупето и го е направила да изглежда нелепо бразилско, Сашка не може да се впише в колектива, дори с пеенето си и фалшивите усмивки към всички.

Младите се обединиха и я номинираха за изгонване, което предизвика сълзи в очите й.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

И все пак спокойно, фенове на „Левовете в марки“.

Сашка ще я оставят да си изработи хонорара и да си пие лекарствата на спокойствие в къщата, а от предаването ще изхвърчи една от близначките.

Готови сме да се хванем на бас!