Сашка Васева лъже, че синът й е тийнейджър! Вижте възмъжалия Христо-Никола!

Поп иконата Сашка Васева лъже като ромка на Женския пазар, пише „Галерия“.

Дупнишката Мадона не спря да повтаря в Къщата на „ВИП Брадър“, че ужасно се притеснява за децата си, които са в крехка тийнейджърска възраст.

Сашка дори отказа да участва в няколко мисии с оправданието, че ще засрами наследниците си, и най-вече – сина си Христо-Никола. „Разберете, момчето ми е в много деликатна възраст, сега е в пубертета, съучениците ще му се подиграват, той е много срамежлив“, вайкаше се Васева.

Оказва се обаче, че „момченцето“ й не е никакъв „тийнейджър в трудна възраст“, както Сашка го описва, а възмъжал симпатяга с мераци в шоубизнеса.

18-годишният Христо-Никола работи като модел в известна модна агенция и далеч няма лабилна и крехка психика, както твърди майка му. Напротив – готов е да я защитава със зъби и нокти, както го е правил неведнъж.

Така например, след едно нейно гостуване в „Шоуто на Слави“, синът й изригна срещу шоумена.„На всички си дошъл до гуша и си им писнал, бе, Славчо. В средите, в които се движи майка ми, си известен като човека с най-малката п*шка.

Правиш пиар на гърба й, за да имаш какво да излъчваш в тъпото си предаване! Не си избивай комплексите върху нея, защото ще се намери някой, който да развее пред цял свят твоите.

Не си изкарвай злобата върху мама, продажен задник“, гласи само част от тирадата на Христо-Николав защита на майка му. Ще спестим целия цитат заради нецензурните думи, които „малкият срамежлив тийнейджър“ е използвал.

Излиза, че наследникът на Сашка далеч не е с толкова крехка психика, както го описва Васева. Певицата явно използва сина си като оправдание, когато не желае да изпълни някоя от мисиите.

Дъщеря й Христина-Елена, която е едва на 10 годинки, пък изобщо не гледала телевизия.

„Не децата й са тези, които се срамуват от Сашка. Тя сама има комплекси и изпитва неудобство от себе си и миналото си“, заключват запознати.

източник: hotarena.net